Kids

Hé! Superleuk dat je op deze pagina bent! Dat betekent namelijk dat je samen met ons andere kinderen wilt gaan helpen! 

Bekijk hieronder hoe je dat kunt gaan doen of stuur ons een berichtje als je een ander gaaf idee hebt!

Elk kwartaal een nieuw verhaal!

Als je met ons mee gaat doen dan ga je heel veel projecten ondersteunen. Elk kwartaal, dat is elke 3 maanden, kiezen we een nieuw project uit. En in die 3 maanden gaan we dan sparen voor dat project. Tijdens de 3 maanden leer jij het project ook kennen want we delen foto's, filmpjes en interview's via Facebook en Instagram of we sturen ze naar je toe via een e-mail! De ene keer steunen we samen met jou een project in Bangladesh, de andere keer in Brabant. De ene keer betalen we de kosten van een nieuwe school, de andere keer betalen we de kosten van de opleidingen voor nieuwe meesters en juffen.

H O E      K U N      J E     M E E D O E N

Sponsor je leeftijd in geld!

'Sponsor'. Dat is een moeilijk woord! Het betekent dat je ons elke maand gaat steunen doormiddel van het geven van geld. Aan je ouders hebben we gevraagd ons te steunen door elke maand € 20,- te geven. Maar jij mag ook mee doen! Maandelijks geef je dan jouw leeftijd in euro’s. Elk jaar komt er dus een euro bij op totdat je 20 wordt. Daarna blijft het bedrag gelijk, net zoals je ouders. 

Een tiende geven!

Geef 10% van je zakgeld. Hoeveel dat is? Geen idee.. Dat hangt er vanaf hoeveel zakgeld je krijgt. En als dat elk jaar een beetje meer word, dan kun je ook steeds een beetje meer geven!

Kom met je klas in actie!

Doen jullie ook elk jaar een sponsoractie met school of met jeugdvereniging? Dan is het ook mogelijk om deze samen met ons te doen. Organiseer een vette sponsorloop, fietstocht, ren rondjes om de school, kookactie, verkoping, enz. Jullie kunnen zelf vast iets leuks bedenken en anders mag je ook contact met ons opnemen zodat we met jullie mee kunnen denken. Stuur ons een berichtje om te kijken welke projecten we in het vooruitzicht hebben zodat jullie ééntje kunnen kiezen. Er is vast ééntje bij waar jullie helemaal enthousiast van worden!

Doe je mee?