Meubilair voor scholen in Panama en Bolivia

 

Ondertussen zijn we al weer druk bezig met het volgende project. Samen werven we een bedrag van €5000,- om twee scholen in Bolivia en Panama van meubilair te voorzien. World Servants heeft deze bijdrage aangevraagd voor de Latijns-Amerikaanse ontwikkelingsorganisatie Formando Vidas.

Bij een school in Patuju, Bolivia, worden deze zomer door World Servants twee aangepaste klaslokalen gebouwd. Door de aanpassingen zijn deze klaslokalen ook geschikt voor kinderen met een beperking. Wij zorgen voor de inrichting van die klaslokalen.

In Panama wordt as we speak een schoolgebouw gebouwd in het moeilijk bereikbare dorp Cerro Cabra Arriba. Het schoolgebouw maakt het voor kleuters en kleine kinderen mogelijk om naar school te gaan. Ook hier zorgen wij voor de inrichting van het gebouw.

Door een grote gift van een ondernemer uit Dokkum hoeven we maar twee maanden te sparen voor dit project. Dat is in juli en augustus. Daarna kunnen we alweer verder met de volgende uitdaging. Geweldig dat we samen zo’n grote impact kunnen maken!